צור קשר

>>ליווי צמוד להכפלת רווחים תוך 3 חודשים>>

 

 
הכפלת רווחים לעסק
תוך 3 חודשים
לייווי צמוד על התוצאה בהתחייבות! *תחילת עבודה מותנת רק במידה ונראה שנצליח לעזור לך, אחרת לא נוכל לעבוד
סטטיסטיקת המודעה: 69 לחיצות
 

 

אליהו ארנד. ׁׁׂ(http://e.arend.co.il/) בעלים ומנהל האתר.

אני עוזר לבעלי עסקים שכבר מכניסים 20,000₪-50,000₪ בחודש, ותקועים על ההכנסה הזאת לפחות חצי שנה, להכפיל את ההכנסות שלהם ל-40,000₪-100,000₪ בחודש, על ידי ליווי אישי צמוד שלי, בהתחייבות מלאה עד לתוצאה, תוך 3 חודשים!! 

על מנת להבין האם אני מסוגל לעזור לכם, תירשמו בבקשה לשיחת אבחון בחינם של 45 דקות.

כל הפרטים כאן>>

אליהו ארנד יועץ עסקי להכפלת רווחיות העסק והבעלים של אתר הוםביז

וזה פוסט בפייסבוק הפרטי שלי שמסביר על הדרך, מוזמנים לעקוב להגיב, לשתף ולפנות אם רלוונטי>>

 
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול...
בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »

שאלות למומחים » יעוץ עסקי


    נדב
    2013-01-27 15:43:22
    שלום רב,
    שמי נדב ואני ושותפי מעוניינים לפתוח מאפייה בישוב המונה כ5000 תושבים, כיום ביישוב ישנו סופר ובו מח' קטנה של מאפייה שעתידה להיסגר.
    אנו בשלבים הראשונים ואיננו מנוסים דיו בפתיחת עסק. אילו קריטריונים עלינו לקחת בשיקול אם בכלל כדאי לפתוח?
    תודה רבה על העזרה.
    תשובות המומחים של הוםביז:
    עדי שפירא 28.01.2013 18:41
    עדי שפירא רואה חשבון
    ענה על 11 שאלות
    שלום לכם
    אתה צריכים לבחון את העלויות הצפויות לכם לדוגמא : ארנונה , חשמל, קניות חומרי גלם, שכר עבודה לעובדים, עלויות פתיחת המסעדה וזו רק ההתחלה לגביי העלויות. מנגד אתם צריכים לבדוק האם יש לכם מספיק הון עצמי כדי לממן את זה . אני די בטוח שלא תהיו רווחיים מלכתחילה זה לוקח זמן .יש עוד הרבה פרמרטרים שיש לבחון - אם אתה מעוניין תתקשר אליי ל עדי - 0545403921 נקבע פגישה ונתקדם.

    07.02.2013 08:21
    ענה על 276 שאלות
    בעזרת השם

    נדב היקר שלום וברכה,
    ראשית ישר כח על היוזמה והרצון להצליח!

    אני מציע להתחיל מסקר בסיסי.
    קחו דפים וכלי כתיבה, כתוב במשפט אחד מה המאפייה הולכת להציע לקהל הלקוחות, צאו לרחוב ביישוב ותשאלו עוברי אורח מה דעתם על היתכנות ההצלחה לעסק שלכם באמצעות שתי שאלות פשוטות:

    1. האם היית מוכן לקנות אצלנו במאפיה לכשתיפתח?
    2. איזה מגוון מוצרים חשוב לך שנמכור במאפיה?

    כך תקבלו תחושת כיוון בריאה גם לדרישה לעסק וגם באשר לתמחור הנדרש וכמובן לרווחיות.


    כולי תקווה שהאמור לעיל יעזור ושתמצאו את דרכם להצלחה בקרוב!
    זמין לרשותכם לכל שאלה נוספת ומאחל לכם שתצליחו בעזרת השם בכל מעשה ידכם!

    בברכה,
    אליאסיאן אחיקם
    מייסד "יוזמה טובה" - הכוונה וייעוץ חינם להצלחה בעסקים ברוח היהדות
    Yozma.Tova@Gmail.Com



    מאיר גלעדי 03.02.2013 21:56
    ייעוץ בנושא נדל\"ן
    ענה על 99 שאלות
    לא מציע לפתוח במקום קטן כל כך. המאפיה בסופר לא סתם נסגרת כנראה לא כדאי
    אני מאמין בעסקים עם חזון להתפתחות ומגבלה של עסק קטן במקום קטן מראש מגבילה את העסק להיות קטן עם סיכויי צמיחה אפסיים. בעוד 5 שנים אם תשרדו למה תוכלו לשאוף? לגידול של 20 אחוז במידה והישוב יגדל ל 6000תושבים?
    תבדקו עסקים עם יחוד ופוטנציאל גידול ופיתוח ארצי

    כהן רונן-מרטין 24.05.2013 20:06
    ניהול כלכלת המשפחה
    ענה על 268 שאלות
    לנדב שלום. מהמעט, שתארת: מי שיפתח ראשון ובגדול, יזכה בקהל וירתיע מתחרים, בעיקר אם יש לו מזומנים, כדי להוריד מחירים מול מתחרים, או להכניס מוצרים ייחודיים, כדי למשוך קהל. אתן את נושאי-החקר החשובים:
    1. ידע מקצועי, חלוקת-תפקידים
    2. מיכון נדרש, עלות, אחזקה, גיבוי
    3. חישוב כלל-עלויות, מחירי-מוצרים מינימאליים
    4. תכנית עסקית, תכנית שיווקית
    5. השקעה: כסף אישי, הלואות
    צרו קשר: rmc55@walla.com בהצלחה