צור קשר

 

 
מערכת הדיוור המובילה בישראל!
קבל במתנה אפשרות לדוור ל-500 נמענים לתקופת נסיון. לחץ על הקישור למעלה והרשם עכשיו. חינם!
סטטיסטיקת המודעה: 654 לחיצות
 

 

אליהו ארנד - בעלים ומנהל הוםביז!

אליהו ארנד יועץ עסקי להכפלת רווחיות העסק והבעלים של אתר הוםביז

מנחה ויוצר התכנית:

"הנחיית בעלי עסקים להרוויח 12,000₪ נוספים ויותר בכל חודש, ב-100% אחריות!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול...
בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »

שאלות למומחים » יעוץ עסקי


    סאלי
    2008-01-14 20:07:00
    שלום!
    שמי סאלי אני לא יודעת עם השאלה הזאת אמורה לפנות אליכם אבל אתם ניראים לי הכי נכונים.
    אני מעוניינת לפתוח "עסק" של שיפודי פירות בשילוב טבילת שוקולד פונדו שכל זה יהיה בדיקורציה נפלא ומעניינת אז בעצם השאלה היא אם יש אפשרות ופתרות להאריך את חיים של הפירות לשמירת טריות והצלחה של עסק לטווח ארוך אם יש משהוא אחר שכן יכול לעזור לי במקרה ואתם לא אני אשמח והודה לכם אם תוכלו להעביר את הודעתי..
    בתודה מראש סאלי.
    תשובות המומחים של הוםביז:
    כהן רונן-מרטין 15.01.2008 12:50
    ניהול כלכלת המשפחה
    ענה על 268 שאלות
    לסאלי שלום, הרעיון מעניין היישום בעייתי: כיום מפתחים פירות עם חיי-מדף ארוכים, אך כיצד הם מתנהגים תחת ציפוי-שוקולד - זה ענין למומחים בחקלאות. הצעתי, כי העסק יפעל בתוך קייטרינג מובנה, כך שהאורחים יראו את הביצוע שלך ויאכלו את הפירות עם הציפוי טריים. לא נראה לי שמדובר במוצר, שיכול לעמוד ימים בחלון-ראוה. בנושא של שרידות העסק ועמידותו גם בזמנים קשים, תוכלי לפנות אלי במדור זה וגם טלפונית. בהצלחה

    עדי פלאוט 16.01.2008 14:08
    יועץ עסקי פרטי
    ענה על 449 שאלות
    סאלי,
    לא ידוע לי כיצד לשמור על טריות הפירות אבל נסי ללכת לקונדיטוריות או ליצרני אוכל ולנסות לראות אם הם יודעים כיצד להתגבר על הבעייה.
    דרך אגב - אם לא תצליחי להתגבר אולי נסי לעקוף את הבעייה, אולי על ידי ההכנה הסופית של השיפוד ברגע האחרון לפני הרכישה.
    בהצלחה בכל מקרה.
    עדי
    www.expertinfo.co.il