|
|
|
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול... בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »
 |
|
|
|
שלום רב!
מהי הדרך הטובה היעילה והממוקדת ביותר לדעתך ומנסיונך, לגעת בקהל בעל אמצעים, לגבי שרות כושר אישי?
|
| | תשובות המומחים של הוםביז: |
 |
עדי פלאוט
23.06.2007 23:22 |
| יועץ עסקי פרטי |
| ענה על 449 שאלות |
|
|
דניאל שלום,
הדרך הטובה ביותר במצב כזה הוא פשוט פיתוח של קשרים אישיים. אתה צריך להיות מתורגל בלתקשר עם קהל מסוג זה ולדעת כיצד ליצור אהדה. אם תוכל לעשות זאת וכמובן אם השירות ברמה מספקת עבור אותו פלח שוק יתחיל להווצר פל"א - פה לאוזן. אנשים יספרו לאנשים אחרים באותו חתך ופתאום תגלה שקל יותר לסגור עסקאות.
אם תרצה אימון בנושא זה צור איתי קשר במייל ואפנה אותך למסלול כזה.
בהצלחה,
עדי
|
 |
אלי כהן
04.07.2007 12:48 |
| לימוד, ליווי והפקת וידאו |
| ענה על 120 שאלות |
|
|
שלום רב,
תחום האימון האישי תופס תאוצה. לאחרונה היו לא מעט כתבות בנושא. לאנשים יש מודעות לכושר ולבעלי אמצעים אין בעיה "לבזבז" כסף על מאמן אישי, כל עוד זה מספק להם צורך קיים. אני חושב שכדאי לך להתחבר למועדוני כושר, קלאבים וכדומה ולבדוק אפשרות לשיתוף פעולה איתם. יהיה קשה בהתחלה ליצור קשר ישיר עם המתאמנים עצמם, לכן מוטב שתעזר במועדונים שיהוו לך פלטפורמה טובה.
בהצלחה.
|
 | |
|