|
|
|
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול... בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »
 |
זאב פיינה
2007-07-17 01:33:18
|
|
אני מנסה לשווק פרסום חוצות ע"ג קירות של מיבנים,דווקא במקומות אטרקטיביים,ולא ממש מצליח וזאת בניגוד לחברות פירסום גדולות אשר מצליחות במדיה זאת.מה לעשות..?
|
| | תשובות המומחים של הוםביז: |
 |
אילן שריקי
17.07.2007 13:10 |
| יועץ במכירות |
| ענה על 81 שאלות |
|
|
היי זאב,
ישנן סיבות רבות לכך שאינך מצליח, אבל ראשית, אני מציע לך להתמקד במה יגרום לך להצליח ולא בחברות הפרסום.
השאלות המרכזיות היא כיצד אתה משווק? כיצד את פונה ללקוחות פוטנציאלים ?
כיצד אתה ממתג את עצמך?
מהו סף מחירי הכניסה שלך לשוק?
מהן היתרונות היחסים שלך על פני המתחרים שלך?
אם אתה מאמין שהמוצר שלך איכותי מספיק, אתה רק צריך למצוא יתרונות ותועלות שייגרמו לאחרים להעדיף אותך, או אפילו לשקול שת"פ עם חברות הפרסום "הגדולות".
כפי שאתה רואה מתשובתי יכולות להיות סיבות רבות, ואני מציע לך לנתח אותן ביעילות,להתמקד ביתרונות שלך ולשים לב גם לחסרונות ,
ובסוף לבנות תוכנית מתקפה שיווקית שתשים אותך על המפה !!
בהצלחה ,
אילן שריקי
0523182282
|
 |
אלי כהן
26.07.2007 13:55 |
| לימוד, ליווי והפקת וידאו |
| ענה על 120 שאלות |
|
|
זאז שלום,
בתחום שילוט החוצות אתה חייב ליצור רשת קשרים מצוינים עם חברות פרסום ועם מפרסמים פוטנציאלים. אל תשכח שיש המון אמצעי מדיה לבחירת הלקוח ולעיתים הוא ממש מתבלבל. אם תמצא את הנישה שלך והיתרון התחרותי שלך תוכל להצליח. אפשרות נוספת היא לשתף פעולה עסקית עם חברת שילוט גדולה וכך על הגב שלה תוכל להתקדם.
בהצלחה.
|
 | |
|