צור קשר

מתנה לבעלי עסקים!
הדו"ח המיוחד להכפלת רווחים בשיטת 5*20
מאת: אליהו ארנד

 
מתנה לבעלי עסקים!
הדו"ח המיוחד להכפלת רווחים בשיטת 5*20.
מאת: אליהו ארנד.
לאחר ההרשמה תקבל את הדו"ח ישירות לתיבת המייל שלך
סטטיסטיקת המודעה: 144 לחיצות
 

אליהו ארנד - מומחה לאסטרטגיית צמיחה עסקית 

ובעלים של אתר הוםביז

 
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול...
בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »

שאלות למומחים » פרסום ויחסי ציבור


    מרדכי
    2007-02-18 19:02:27
    שלום שאלתי היא כזאת אני גר בישוב קטן המונה כאלף משפחות בישוב זה יש כמה חנויות של מוצרי צריכה רגילים והם מוכרים אף דברי מאפה עלה בראשי הרעיון לפתוח מאפיה מסודרת ומגוונת עם כל הסוגים של העוגיות והלחמים ווהעוגות ולא רק חמש סוגים כמו שיש לשאר החנויות אצלינו כדי לצאת ידי חובה אישית אני מאמין שיש לרעיות פוטנציאל גדול מאוד כי לצאת מהישוב החוצה ולקנות זה קשה לאנשים אולם אם יהיה להם מאפיה בישוב אע"פ שאפשר לקנות בחנות כמה סוגים מאמין שזה יכול ללכת שאלתי :איך אני מתחיל עם זה איך אני בודק האם כדאי ועלויות ?
    תשובה אישית ממנהל האתר
    בוקר טוב מרדכי. אחד הדברים החשובים שיש לעשות בטרם פותחים עסק, זה לבדוק, מעבר למה שיש באזור המיועד לפתיחת העסק בפרט ובשוק בכלל, זה מה האנשים היו רוצים. הרי לפתוח עוד מאפיה עם אותם מאפים שאנשי הישוב יכולים לרכוש כבר במקומות אחרים - אין לך שום יתרון. מאחר ואתה רואה את המאפיה כשירות נוחות (הרי ציינת שלאנשים קשה לצאת מהישוב מבחינה לוגיסטית-תעבורתית)תוכל לפנק אותם גם עם מוצרים טובים וגם עם נגישות ליד הבית שלהם. זו חשיבה נכונה. יחד עם זאת, מעבר למבחר, כדאי לחשוב עוד 5 צעדים קדימה ולבחון מה יתאים בעוד כמה שנים ולא רק מה חסר עכשיו. כיום, ישנה מגמה מאוד רצינית במודעות לתזונה בריאה וטבעית, אז אולי כדאי שבנוסף למאפים הרגילים - תבדל את עצמך עם לחמים ועם מאפים מקמח מלא, ללא סוכר, ללא מרכיבים מיוחדים שאנשים רגישים אליהם מבחינה בריאותית כמו קמח רגיל וכדומה. אין לי מושג באיזה מושב אתה מתגורר, יכול להיות שבמידה וישנם אנשים שיודעים לאפות לחמים עם עשבי טיבול מהאזור שלכם, או מאפים מיוחדים וכדומה, תוכל להרוויח כפליים - גם להיות מרכז ייחודי במושב וכן גם תעשה מצווה ותיצור מקורות פרנסה לתושבי הישוב. תוכל להוסיף פשטידות ואולי אף קפה לדרך. בהיבט הכספי - נדרשת השקעה רבה, אלא אם כן בכוונתך לפתוח את העסק מהבית - אם יורשה לי - לעשות הכל עפ"י חוק - רשיון מהמועצה, וכן גם ממשרד הבריאות ואולי אף כשרות - במידה והתושבים ידרשו זאת - כי הם שומרי מסורת או כל דבר אחר. כפי שאתה רואה - לבנות עסק זו לא הרפקתאה במידה ואתה מקדיש קודם חשיבה ותכנון ורק לאחר מכן עשייה בשטח. כמובן, הכל תלוי בצרכים של התושבים, ברעיון הייחודי שלך, ביתרונות הייחודיים שלך ולבסוף במסגרת התקציב שאתה מוכן להעמיד לצורך פתיחת העסק. בנוסף יש לקחת בחשבון - שעות העשייה והמימון הכספי שתידרש להשקיע, במסירות לאין קץ כי אתה תרצה להעניק את השירות הטוב יותר, שכולם ידברו עליך וימליצו עליך וירוצו לקנות ממך את הפינוקים. במידה ואינך עומד בקריטריונים הללו - כדאי לחשוב פעם נוספת. באשר לעלויות, זה תלוי אם יש לך מקום משלך, שאינך חייב לשלם שכר דירה, או לרכוש. האם זה הולך להיות במרכז המסחרי, כי חשוב להיות במקום שנוח לאנשים לרכז את קניותיהם. כפי שאתה רואה, ישנן עוד הרבה שאלות שיש לתת עליהן את הדעת והחשיבה. אינני יכולה לנקוב בסכום ספציפי, כי ישנן שאלות רבות שעליי לקבל עליהן תשובות ברורות. בכל מקרה, אתה מוזמן להתקשר אליי ולהיכנס לאתר שלי ואשמח להיפגש איתך על כוס קפה ללא כל התחייבות. תודה שפנית אליי ושיהיה לך יום קסום ומאושר, בכבוד רב, אביבה לנדאו-ארצי 0045 244 052 aviva@trio-team.com www.trio-team.com אליהו ארנד - בעלים ומנהל הוםביז
    הנחיית בעלי עסקים להרוויח 12,000₪ נוספים ויותר בכל חודש, ב-100% אחריות!

    תשובות המומחים של הוםביז:
    אביבה לנדאו-ארצי 19.02.2007 07:13
    מנחה בבניית מותג
    ענה על 137 שאלות
    בוקר טוב מרדכי.
    אחד הדברים החשובים שיש לעשות בטרם פותחים עסק, זה לבדוק, מעבר למה שיש באזור המיועד לפתיחת העסק בפרט ובשוק בכלל, זה מה האנשים היו רוצים. הרי לפתוח עוד מאפיה עם אותם מאפים שאנשי הישוב יכולים לרכוש כבר במקומות אחרים - אין לך שום יתרון.
    מאחר ואתה רואה את המאפיה כשירות נוחות (הרי ציינת שלאנשים קשה לצאת מהישוב מבחינה לוגיסטית-תעבורתית)תוכל לפנק אותם גם עם מוצרים טובים וגם עם נגישות ליד הבית שלהם.
    זו חשיבה נכונה. יחד עם זאת, מעבר למבחר, כדאי לחשוב עוד 5 צעדים קדימה ולבחון מה יתאים בעוד כמה שנים ולא רק מה חסר עכשיו.
    כיום, ישנה מגמה מאוד רצינית במודעות לתזונה בריאה וטבעית, אז אולי כדאי שבנוסף למאפים הרגילים - תבדל את עצמך עם לחמים ועם מאפים מקמח מלא, ללא סוכר, ללא מרכיבים מיוחדים שאנשים רגישים אליהם מבחינה בריאותית כמו קמח רגיל וכדומה. אין לי מושג באיזה מושב אתה מתגורר, יכול להיות שבמידה וישנם אנשים שיודעים לאפות לחמים עם עשבי טיבול מהאזור שלכם, או מאפים מיוחדים וכדומה, תוכל להרוויח כפליים - גם להיות מרכז ייחודי במושב וכן גם תעשה מצווה ותיצור מקורות פרנסה לתושבי הישוב.
    תוכל להוסיף פשטידות ואולי אף קפה לדרך.
    בהיבט הכספי - נדרשת השקעה רבה, אלא אם כן בכוונתך לפתוח את העסק מהבית - אם יורשה לי - לעשות הכל עפ"י חוק - רשיון מהמועצה, וכן גם ממשרד הבריאות ואולי אף כשרות - במידה והתושבים ידרשו זאת - כי הם שומרי מסורת או כל דבר אחר.
    כפי שאתה רואה - לבנות עסק זו לא הרפקתאה במידה ואתה מקדיש קודם חשיבה ותכנון ורק לאחר מכן עשייה בשטח. כמובן, הכל תלוי בצרכים של התושבים, ברעיון הייחודי שלך, ביתרונות הייחודיים שלך ולבסוף במסגרת התקציב שאתה מוכן להעמיד לצורך פתיחת העסק. בנוסף יש לקחת בחשבון - שעות העשייה והמימון הכספי שתידרש להשקיע, במסירות לאין קץ כי אתה תרצה להעניק את השירות הטוב יותר, שכולם ידברו עליך וימליצו עליך וירוצו לקנות ממך את הפינוקים.
    במידה ואינך עומד בקריטריונים הללו - כדאי לחשוב פעם נוספת.
    באשר לעלויות, זה תלוי אם יש לך מקום משלך, שאינך חייב לשלם שכר דירה, או לרכוש.
    האם זה הולך להיות במרכז המסחרי, כי חשוב להיות במקום שנוח לאנשים לרכז את קניותיהם.
    כפי שאתה רואה, ישנן עוד הרבה שאלות שיש לתת עליהן את הדעת והחשיבה. אינני יכולה לנקוב בסכום ספציפי, כי ישנן שאלות רבות שעליי לקבל עליהן תשובות ברורות.
    בכל מקרה, אתה מוזמן להתקשר אליי ולהיכנס לאתר שלי ואשמח להיפגש איתך על כוס קפה ללא כל התחייבות.

    תודה שפנית אליי ושיהיה לך יום קסום ומאושר,
    בכבוד רב,
    אביבה לנדאו-ארצי
    0045 244 052
    aviva@trio-team.com
    www.trio-team.com