|
|
|
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול... בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »
 |
|
|
|
שלום, אני גרפיקאית שעבדתי כשכירה במשך 7 שנים. החלטתי לעזוב את העבודה ולפתוח סטודיו. יש לציין שאני טובה בעיצוב אך אין לי מושג איך אני מוצאת לקוחות ומה עלי לעשות כדי שאנשים יגיעו אלי והסטודיו יתחיל לתפקד?(אני לא טובה בכל הקטע הניהולי והעיסקי)
|
| | תשובות המומחים של הוםביז: |
 |
יאיר רפאל שני
16.12.2007 22:26 |
| אבחון אסטרולוגי נומרולוגי |
| ענה על 100 שאלות |
|
|
שלום נועה,
אני מציע לך להתחבר לגוף שיש לו מערך שיווק והלקוחות מגיעים אליו.גוף כזה ישמח לקבל שירותים איכותיים במחיר נמוך. לך זה כדאי כי כך את נחשפת ללקוחות שיכירו אותך ואת יכולתך.
זה יכול להיות מחלקת מודעות של מקומון, בית דפוס וכדומה.
בהצלחה!
אילן מאירי
שיווק ממוקד
|
 |
עדי פלאוט
22.12.2007 18:27 |
| יועץ עסקי פרטי |
| ענה על 449 שאלות |
|
|
נועה שלום,
היכולת להזרמת אנשים אל העסק ומציאת לקוחות יכולה להגיע משני כיוונים. הראשון : יש אנשים שיש להם את זה בדם. השני : ניתן ללמוד את הנושא.
יתכן שיש לך את זה בדם ואת פשוט לא מודעת לכך. ואם לא זה לא סוף פסוק. אז פשוט לכי ללמוד נושא זה בדיוק כמו שהלכת ללמוד גרפיקה לפני שהלכת לעסוק בכך. (אם לא מצאת היכן ללמוד כתבי לי מייל ואעזור לך למצוא מקום או מישהו שילווה אותך בצעדים הראשונים).
בכל מקרה...בכדי שהתשובה לא תהייה כללית בלבד...אתן לך טריק קטן שמעולה להתחיל אתו.
רשמי רשימה של כל מי שאת מכירה. משפחה, חברים, מכרים, לקוחות פונציאלים וכדומה...גם כאילו שנראה שלא קשורים לעבודה שלך כגרפיקאית. כולם. ככול שהרשימה תהייה גדולה יותר - עדיף.
הכיני על דף A4הסבר עליך ועל היכולות שלך ודאגי שכולם יקבלו דף זה כולל בקשה להעביר, למי שהם מכירים, שאפילו רק אולי צריך את השירות שלך. הסבירי בשיחה כי את פותחת עסק חדש ואת צריכה עזרה באיתור לקוחות. פעולה זאת לבד - יכולה להפתיע אותך.
בהצלחה,
עדי
www.expertinfo.co.il
|
 | |
|