|
|
|
כל מה שרצית לדעת על העסקים ולא היה לך את מי לשאול... בדיוק בשביל זה הבאנו צוות יועצים, מומחים בתחומם, שישמחו לענות על כל שאלה שלך!
הצטרף בתור מומחה »
 |
אלכס קסל.
2009-05-18 04:00:20
|
|
שלום וברכה,
אני גר במדינת מרילנד בארה"ב ובתוכניתי לבנות עסק יבוא טקסטיל מסין לארה"ב ולשווקם בארה"ב.
האם יש הגבלות ביבוא טקסטיל מסין לארה"ב מבחינת המכסות ובמכס של ארה"ב?
מחכה לתשובתכם ובתודה רבה, בברכה.
|
| | תשובות המומחים של הוםביז: |
 |
20.05.2009 18:06 |
|
| ענה על 276 שאלות |
|
|
בעזרת השם
אלכס היקר שלום וברכה,
לפני כארבע שנים נענה ממשל בוש נענה להפצרות של יצרני טקסטיל אמריקניים והטיל מכסות על יבוא מוצרי טקסטיל מסין. היצרנים המקומיים טענו, כי אינם יכולים להתמודד עם הזרימה הגוברת של פריטי ביגוד סיניים שמגיעים לנמלי ארה"ב. ההגבלה חלה על מספר המכנסיים והחולצות מכותנה וכן בגדים תחתונים שסין תוכל לייצא לארה"ב.
בהתאם להסכם שנחתם בין סין לארה"ב, הוטלו מכסות (Quota) על יצוא מוצרי טקסטיל מסין לארה"ב, על מנת לזכות ב- Quota יש לקנות אותה מהממשלה הסינית.
לשאלתך, בלינק שלהלן מופיע הקישור לתעריף המכס האמריקאי: http://hts.usitc.gov/ שם תמצא תעריפים מדויקים לכל שתבקש לייבא.
בנוסף - עצתי לך היא לפנות לשגרירות הסינית הקרובה ביותר לאזור מגורך, שם אני מניח יספקו לך את כל המידע הנדרש, נהלים, ונוסח החוק כולל מחירים לרכישת Quota מהממשלה הסינית.
אלכס, כשאנו מבינים שכל מה שאנו משיגים הוא מתנת ה', הדבר מחזק אותנו ומעניק לנו את הידיעה, שאין גבול למה שאנחנו מסוגלים להשיג (הרב נח וינברג ז"ל מתוך אתר אש התורה).
כולי תקווה שהאמור לעיל יעזור ושתצליח בעזרת השם בכל מעשה ידך!
בברכה,
אליאסיאן אחיקם
מייסד "יוזמה טובה" - הכוונה להצלחה ברוח היהדות
Yozma.Tova@gmail.com
|
|
|
לאלכס שלום
הנ"ל עליך לברר מול השלטונות בארה"ב,אך יכול להיות שהמידע נמצא בלשכת-המסחר בארץ או בהתאחדות הסוחרים. למיטב-ידיעתי יש על חלק מהיבוא לארה"ב הגנת-ממשלה, אך גם היא משתנה מעת לעת.
|
 | |
|